Marknad

- Världsmästare på både dam- och herrsidan

Världens bästa liga

- Ledande idrotten inom utbildning och forskning

Innebandy är idag Sveriges tredje största idrott med cirka 120 000 licensierade spelare. Innebandy i organiserad form finns idag representerade i näst intill alla Sveriges kommuner och varje vecka spelar hundratusentals motionärer innebandy i olika former.

Syftet med vår verksamhet är inte att få fram nästa landslagsspelare utan istället skapa samhällsmedborgare med en hälsosam livsstil och ett livslångt intresse för idrott. Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att utöva innebandy, på sina villkor, så länge som möjligt. Detta har vi nyligen möjliggjort genom Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU).

Svensk Innebandy är idag världsledande på både dam- och herrsidan och Svenska Superligan(högsta ligan) är världens bästa liga, på dam- respektive herrsidan. Vi arbetar tätt tillsammans med TV4 för att hela tiden hitta nya plattformar och format att visa upp vår idrott. Tillsammans når vi miljontals människor varje år och vi ser en kontinuerlig ökning av innebandy både i press och TV.

Allt detta samtaget gör Svensk Innebandy till ett av de mest spännande samarbetsvarumärkena i Sverige. För att klara av att fortsätta utvecklas detta krävs hårt målinriktat arbete och resurser bl.a. i form av kunskap, material, ekonomiska medel och tid. På vår partnersida(till vänster) ser ni några av de aktörer som idag är engagerade inom Svensk Innebandy och en stor anledning till att vi befinner oss där vi gör.   

Varje vecka spenderar familjer otaligt antal timmar i innebandyhallar och arenor runt om i Sverige, som åskådare, spelare, föräldrar eller ledare. Känner ni att det skulle vara intressant att kommunicera och interagera med dessa individer då tycker vi att ni ska kontakta oss på Svensk Innebandy. Vi söker ständigt företag och organisationer som delar våra värderingar, som vill Svensk Idrott väl, som ser innebandyn som ett forum att fostra individer och som är beredda att stötta den fortsatta utvecklingen av sporten, både nationell och internationellt.

För mer information hur ert företag kan bli en del av Svensk Innebandy kontakta:

Erik Nilsson
Partners
Svensk Innebandy
erik.nilsson@innebandy.se

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>