2013-09-20 14:00

Svensk Innebandy i mångårigt samarbete med Renew

Svensk Innebandy har skrivit ett avtal med Renew Group Sweden AB som innebär att CR8ER blir officiell matchboll för Svenska Superligan (SSL) på dam- och herrsidan under de tre kommande säsongerna. 

Samtidigt är det också klart att UNIHOC, som ägs av Renew, fortsätter som leverantör när det gäller målvaktsutrustning och accessoarer till de svenska landslagen.

- Svensk Innebandy strävar efter att vara världsledande på alla plan och den ambitionen vill vi se hos våra samarbetspartners också. Renew har lång erfarenhet inom innebandyn och är världsledande. Det är ett företag som inger stor trygghet samtidigt som de har viljan och ambitionen att utveckla innebandyn. Dessutom är vi väldigt nöjda med det samarbete vi haft med dem tidigare. Det känns bra att vi nu är överens om ett avtal över längre tid, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk.

- Sveriges landslag är det bästa i världen och någonting som vi på UNIHOC vill förknippa oss med. Föregående år fungerade klockrent vilket gör att vi är nöjda med att kunna skriva nytt avtal med Svensk Innebandy. I och med att vi har samarbeten med både Svensk Innebandy och det Internationella förbundet så bygger vi en spännande framtid inför VM 2014 i Göteborg. Där kommer vi att slå på stora trumman, säger Jan Inge Forsberg, VD, Renew Group Sweden AB.


Adam Berglund med CR8ER-bollen under SM-finalen 2013. CR8ER blir fortsatt officiell matchboll för Svenska Superligan (SSL) på dam- och herrsidan under de tre kommande säsongerna. Foto: Per Wiklund 


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>