2013-09-04 13:00

Apollo blir Officiell Leverantör till Svensk Innebandy

Apollo blir Officiell Leverantör till Svensk Innebandy under 2013/2014. Därmed förläggs flera träningsläger på den förstklassiga träningsanläggningen Playitas på Kanarieön Fuerteventura.


Träningsanläggningen Playitas på Kanarieön Fuerteventura. Foto: Apollo.

Avtalet innebär att damernas VM-läger inför mästerskapet i Tjeckien 2013 förläggs på Playitas i slutet av november. Även Svensk Innebandys årliga föreningsutvecklingsresa, som de senaste åren hållits på Malta, arrangeras på Playitas kommande vår.

Apollo är Sveriges största arrangör av träningsresor och har arrangerat resor till Playitas på Fuerteventura sedan 2009. Sedan våren 2013 är man SOKs officiella leverantör av träningsresor och träningsläger.

- Det känns spännande att gå in i det här samarbetet. Vi skriver avtalet för att ge seniorlandslagen bättre förutsättningar inför VM. Det är perfekt att vara på ett ställe som är uppbyggt för högklassig träning och dessutom kunna kombinera det med varmare klimat. Det skapar bra förutsättningar såväl mentalt som gruppdynamiskt. Vi steppar upp det och blir mer professionella i våra förberedelser, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk.

- Playitas är perfekt för lagsporter med bra inom- och utomhusfaciliteter och många lag väljer därför att förlägga sina läger på Playitas. Anläggningen passar väldigt bra för det som Svensk Innebandy efterfrågar och vi är mycket glada över samarbetet, säger Kajsa Moström informationschef Apollo.


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>