2010-10-04 09:28

Rekordförsäljning av finalbiljetter

Biljetterna släpptes för bara en vecka sedan och redan är närmare 2 000 biljetter sålda. Intresset för SM-finalerna i Malmö Arena är stort. 

I den siffran ingår endast biljetter som sålts via Ticnet och biljetter i olika paket såsom loger. Tillkommer gör de biljetter som är reserverade till exempelvis finallagens klackar och sponsorer.

– Vi har aldrig haft ett hårdare tryck på biljetter så tidigt som i år. Tidigare år har vi sålt ungefär 1 000 biljetter första veckan och nu har vi alltså sålt det dubbla, säger Kim Fors vice ordförande i Svensk Elitinnebandy.
 


Malmö Arena - här blir det SM-finaler i innebandy den 16 april 2011.

 
– Det är glädjande att vi kan få ett tidigt kvitto på att SM-finalerna lockar ett minst lika stort intresse i Malmö som i Stockholm, säger Kim Fors.

Biljetterna som brukar vara slutsålda flera månader innan, säljs under den första månaden exklusivt genom SJ som är SM-finalernas officiella partner på www.sj.se/upplevelser, eller på telefon 0771- 75 75 75.

Damfinalen spelas kl. 13.00 och herrfinalen kl. 16.00. Som vanligt kommer alla de stora innebandytillverkarna och andra samarbetspartners att vara på plats som utställare för att visa upp nyheter och sina produkter.

– Vi är glada för att flytten av SM-finalerna från Stockholm till Malmö bara fått positiva reaktioner. Nu ska vi med gemensamma krafter verka för att varenda stol i Malmö Arena blir såld och att vi alla kan se fram emot en härlig innebandyfest i Skåne, säger Karin Mårtensson VD på Malmö Arena.

Mer information om SM-finalerna finns på hemsidan www.smfinal.se. Följ SM-finalerna på twitter.com/sm_final för att ta del av senaste nytt.


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>