2005-11-02 11:07

Nya skribenter på innebandy.se…

Den här säsongen höjer vi ambitionen ytterligare på innebandy.se och siktar bland annat på att skriva referat från samtliga elitseriematcher. Därför har vi anlitat ett antal nya skribenter.

Vi siktar förstås på att innebandy.se ska fortsätta vara den ledande innebandysajten, med mest och snabbast information.

Vår ambition är att leverera matchreferat från samtliga matcher i damernas och herrarnas elitserier. I detta avseende har vi lagt upp ribban på en högre nivå än tidigare. Dessutom serverar vi läget inför elitseriematcherna under rubriken Matchdags.

För att klara av våra ökade redaktionella ambitioner gick vi före sommaren ut och sökte skribenter som ville vara med och skriva på innebandy.se. Intresset var stort. Vi fick in över 40 ansökningar. Av dessa har vi nu valt ut åtta stycken skribenter som har kommit igång med den löpande bevakningen.


En kort presentation av våra nya medarbetare

Anna Johansson, 18 år, Växjö
Anna har Finspång som hemort och har i flera år bombat svenskalärare och lokaltidningar med debattartiklar om "mer innebandy i media" med både mer och mindre lyckade resultat. Hon spelar på de flesta positionerna för division 2-laget IBK Vöikers.

Rasmus Lenefors, 23 år, Lund
Rasmus är ursprungligen från Hässleholm. Han har arbetat som krönikör på nättidningen Hockeybrevet.com och som nyhetsreporter på Lundagård (Lunds universitets studenttidning). Har även praktiserat på tidningen Norra Skåne i Hässleholm. Han spelade innebandy i Röke IBK fram till 17 års ålder, spelar numer på motionsnivå i Lund.

Johan Norberg, 17 år, Varberg
Johan har skrivit matchreferat bland annat inom skolan. Han spelade en del innebandy som yngre. Numer är han främst åskådare och har följt elitserien intensivt under flera år.

Daniel Norström, 18 år, Älta
Daniel har läst kursen journalistik A på gymnasiet. Han har spelat innebandy i ungefär tio år. Spelarkarriären inleddes i Fornudden men spelar från och med den här säsongen för Tyresö Trollbäcken.

Lars Reuterhagen, 30 år, Upplands Väsby
Lars har läst tre olika kurser på Poppius Journalistskola och har diplom i praktisk journalistik. Bland annat skriver han artiklar och gör spelarintervjuer i Väsby IK Hockeys matchprogram. Inom innebandyn har han varit domare sedan tio år samt spelar på motionsnivå.

Andreas Roth, 20 år, Alunda
Andreas har på gymnasiet läst samhällsprogrammet med journalistisk inriktning. Har praktiserat på Upsala Nya Tidnings sportredaktion. I innebandysammanhang är hans klubb Alunda IBF, där han är klubbdomare och spelare (division 3).

Jens Stålberg, 29 år, Lund
Jens är allt-i-allo i en division 4-klubb samt aktiv inom Skånes Innebandyförbund. Han har sysslat med föreningshemsidor i 8-9 år samt byggde nyhetsmotorn till SEI:s första hemsida.

Linda Öberg, 28 år, Stockholm
Linda har spelat innebandy i elva år, i ett flertal olika Stockholmsklubbar. Den här säsongen vaktar hon målet i division 1 laget Järfälla IBK. Hon är aktiv skribent för flera olika hemsidor.


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>