2005-11-02 09:02

Återstart för elitserienPå onsdagen drar elitseriespelet igång igen efter ett uppehåll på nio dagar. Först ut är matchen mellan Storvreta och Warberg i Uppsala.

Båda lagen är tippade att hamna i toppen av elitserietabellen och har hittills under hösten blandat bra matcher med mindre bra. De offensiva kvaliteterna är mycket höga och så här långt är Warberg och Storvreta också de två lag som har gjort flest mål i serien.

Lagen hade många spelare med i Founders Cup den gångna helgen. Från Storvreta var det Mika Kohonen, Johannes Gustafsson, Jesper Berggren och Johan Anderson. Från Warberg var det Peter Sjögren, Jim Canerstam, Magnus Hallbäck, Mikael Holmer och Kimmo Eskelinen .

– Det skall bli riktigt kul att möta Storvreta med deras fantastiska hemmapublik och proffsiga arrangemang, säger Warbergs tränare Kent Göransson.

Matchen är spelbar hos Svenska Spel på såväl Lången som Matchen och Mixen. På Lången är oddsen 1,55 för Storvretaseger, 2,35 för Warbergsseger och 5,60 för oavgjort vid full tid.

En lista över aktuella matcher finns här, där man kan klicka sig vidare till respektive match för liverapportering.

Läget i lagen

Storvreta
Storvreta rapporterar att man kommer till spel utan Håkan Bergström och Joel Kanebjörk. Jesper Berggren har hittills under veckat avstått träningar till följd av den smäll han fick på knäet i söndagens match mot Finland men han beräknas kunna spela mot Warberg.

Warberg
Magnus Svensson kommer inte till spel. Han har fortfarande känning i baksidan av låret. I stället för Magnus Svensson kliver Anders Sjöstrand in och han har enligt rapporterna sett mycket het ut på träningarna. Warberg saknar vidare Joakim Hansson som dras med en lättare förkylning. Däremot är Jimmy Persson tillbaka efter sin lättare skada.


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>