2012-03-24 10:02

SIBF söker förbundsjurist

Svensk Innebandy tar ett steg mot framtidens idrottsorganisation. Vi håller på med den största omorganisationen sedan starten 1981. Vi är idag 19 medarbetare på förbundskontoret i Solna och när omorganisationen är klar kommer vi att vara närmare 30 medarbetare på tre orter.

Till den nya organisationen söker vi en förbundsjurist.

Som förbundsjurist är din främsta roll att handlägga innebandyns ärende- och överklagandehantering. Till säsongen 2012/13 skapas en ny konstellation för dessa frågor där du blir ansvarig för såväl uppbyggnad och den kommande handläggningen.

Exempel på ärenden är protester och dispenser, bestraffningsärenden, överklagningar av tävlings- och bestraffningsärenden och ärenden som är föremål för skiljebeslut. Även tävlingsbestämmelser och övriga reglementen kommer att vara dina ansvarsuppgifter.

Du ska även vara ett stöd för svensk innebandy (föreningar, distrikt och förbund) i frågor inom föreningsjuridik.

Vi vill också att du ska vara kunnig inom avtalsområdet, t ex att forma avtalsförslag med samarbetspartners och leverantörer och även kritiskt kunna granska förslag som vi får.

Vi söker dig som har dokumenterade kunskaper i avtalsrätt. Vi vill även att du har kunskaper inom idrottsjuridik genom relevant utbildning och/eller genom erfarenhet på annat sätt.

Du är modern och nytänkande och har känsla för idrott och föreningsliv. Du har god PC-vana och kan arbeta i MS Office programvaror. Vi sätter stort värde i integritet, ordningssinne, att du är initiativrik och att du klarar av att arbeta såväl på egen hand som i grupp. Du är en god förvaltare som kan uttrycka dig i både skrift och tal.

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är dagtid. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns. Svenska Innebandyförbundet arbetar aktivt med jämställdhet och likabehandling är en självklarhet.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post: jobb@innebandy.se. Märk ansökan ”Förbundsjurist”. Din ansökan ska innehålla en kortfattad presentation av dig själv, cv, löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2012-04-01.

Kontaktperson: Magnus Fantenberg, personalchef, Tel: 08-514 274 04, magnus.fantenberg@innebandy.se

Annonsen i PDF-format


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>