2012-03-24 10:03

SIBF söker ekonomiassistent

Svensk Innebandy tar ett steg mot framtidens idrottsorganisation. Vi håller på med den största omorganisationen sedan starten 1981. Vi är idag 19 medarbetare på förbundskontoret i Solna och när omorganisationen är klar kommer vi att vara närmare 30 medarbetare på tre orter.

Till den nya organisationen söker vi en ekonomiassistent.

Som ekonomiassistent arbetar du med allt som har med ekonomi att göra på en arbetsplats. Kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, in- och utbetalningar, löneberedning, ekonomiska underlag/rapporter till medarbetare/ledning/styrelse, rapporter till myndigheter, inkomstuppgifter, kontakt med banker samt myndigheter, bokslutsarbete och övriga uppgifter relaterade till ekonomi.

Vi är en ideell organisation som därmed är momsbefriad. Vi tror att vi kommer att sköta ekonomi och bokföring åt fler organisationer med start under 2012.

Utöver ekonomihantering tillkommer andra administrativa och kansligemensamma arbetsuppgifter. 

Vi söker Dig som är gymnasieekonom eller motsvarande, gärna med en påbyggnadsutbildning. Du har några års erfarenhet av arbete från ekonomiavdelning. Vi värdesätter om du tidigare har arbetat med idrott. Du är kundfokuserad med erfarenhet av att arbeta i en serviceorganisation.

Du är modern, nytänkande och har känsla för idrott och föreningsliv. Du kommer att ha dagliga kontakter med föreningslivet där vi sätter stor vikt vid empati för våra kunder. Du har god PC-vana och kan arbeta i MS Office programvaror.

Du arbetar ensam med frågor som rör ekonomi och lön. Vi sätter stort värde i integritet, ordningssinne, att du är initiativrik och att du klarar av att arbeta på egen hand. Som stöd har du en controller som ansvarar för den ekonomiska redovisningen mot ledningsgrupp och styrelse.

Du ska ha arbetat i redovisnings- och löneprogram tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av Hogias produkter avseende redovisning och lön.

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är dagtid. Kvälls- och helgarbete förekommer sällan för tjänsten som ekonomiassistent.

Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns. Svenska Innebandyförbundet arbetar aktivt med jämställdhet och likabehandling är en självklarhet.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post: jobb@innebandy.se. Märk ansökan ”Ekonomiassistent”. Din ansökan ska innehålla en kortfattad presentation av dig själv, cv, löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2012-04-01.

Kontaktperson: Magnus Fantenberg, personalchef och controller, Tel: 08-514 274 04, magnus.fantenberg@innebandy.se

Annonsen i PDF-format


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>