2012-03-21 10:10

SIBF i samarbete med sportreseföretag

Svenska Innebandyförbundet (SIBF) ingår samarbetsavtal med OLKA Sportresor som är en av Sveriges största aktörer inom läger- och cupresor.

OLKA Sportresor har funnits i över 30 år och erbjuder föreningar i Sverige såväl träningsläger och cupresor över hela Europa. Samarbetet med Svenska Innebandyförbundet syftar till att visa på fördelarna med lägerresor samt att fungera som en serviceinstans för innebandyföreningar och distrikt att vända sig till i denna typen av frågor.

– Det känns riktigt kul att vi tillsammans med en sådan erfaren och professionell part som OLKA nu kan lyfta träningslägersfrågan på allvar och visa Svensk Innebandy vilka möjligheter som finns, säger David Andersson, sälj- och affärsutvecklingsansvarig vid Svenska Innebandyförbundet.

Samarbetet med SIBF är en del av OLKA:s satsning mot innebandysporten.

– Vi har sedan länge känt av behovet så väl från eget håll som från innebandyklubbar runt om i landet att etablera oss på allvar inom sporten, säger Joel Gustavsson, VD vid OLKA Sportresor.

En annan fördel med samarbetet är att Svenska Innebandyförbundet kan erbjuda färdiga gruppresepaket till VM i Schweiz i december 2012.

– En bra och smidig lösning för alla som vill följa VM på plats och ett led i att vi vill utveckla supporterkulturen och bygga vidare på stoltheten runt de svenska landslagen, säger David Andersson.


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>