2017-02-18 06:29

Så många biljetter finns kvar till SM-finalen

SM-finalen spelas 22 april i Ericsson Globe. Vi tog ett snack med SM-finalens projektledare Tobias Linderoth för att kolla läget inför världens största innebandyevenemang.

Hur går biljettförsäljningen?
- Biljettförsäljningen går bra. Det är mindre än 3000 biljetter kvar till försäljning i systemet. Vi ligger i linje med 2015 då vi senast var i Ericsson Globe. När det gäller platser på nedre långsidan finns det bara ströplatser kvar, så vill man säkra sin plats på långsidan så är det dags att agera. Dock är det ju det bra sikt från alla drygt 13 000 platser i Ericsson Globe. Vi har även släppt våra hospitalitypaket som blir populärare från år till år. Det är ett enkelt sätt att säkra en bra plats och god mat under finaldagen. All information om biljetterna och våra paket hittar ni på smfinal.se

Vad händer i ditt arbete just nu gällande finalen?
- För tillfället är det framförallt två saker som tar mesta delen av min tid. Planering av själva eventet ihop med vår producent och tillsättandet av personer till olika roller, samt dialog med samarbetspartners om deras aktivering i samband med SM-finalen.

Vad tror du om årets arrangemang?
- Vi känner oss väldigt trygga i att arrangera i Ericsson Globe och det kommer bli en fantastisk dag och kväll på många sätt. Finallagens klackar som senaste åren verkligen höjt stämningen på ett fantastiskt sätt, men även våra samarbetspartners som satsar rejält på SM-finalen. En stor nyhet med finalen 2017 är att alla utställare kommer att vara samlade i Funzone som vi skapar i Annexet som är sammanbyggt med Ericsson Globe. Där kommer besökarna kunna prova på massa aktiviteter, handla mat och dryck och självklart även innebandyartiklar. Entrén in till SM-finalen kommer också att kunna ske via Annexet. Det här är något som kommer att ge hela arrangemanget ett lyft och även skapa en bättre miljö i Ericsson Globes foajéer för vår publik.

Länkar:
All information om SM-finalen
Biljetter
Resa/boende
Hospitality
Efterfesten


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>