2005-12-22 09:30

Sökes: Lagvärdar till VM2006

VM-organisationen söker lagvärdar till medverkande nationer i VM2006. Kan detta vara någonting för dig?

Gruppspel Stockholm (Botkyrka och Solna)
Italien, Tjeckien, Ryssland, Finland, Lettland, Ungern, USA, Japan, Estland och Storbritannien.

Gruppspel Skåne (Helsingborg och Malmö)
Danmark, Norge, Schweiz, Tyskland, Slovenien, Holland, Österrike, Singapore och Australien

Ansvarsområde
Etablera kontakt och vara värd för en av de deltagande nationerna. Kontinuerligt under säsongen fram till VM i maj hålla sig uppdaterad om vad som händer i den inhemska ligan och spelartruppen/landslagsledningen. Värden ska kunna skriva alternativt förmedla regelbundna nyhetsnotiser om nationen/landslaget för publicering på den officiella VM-hemsidan.

Ta hand om gästande nation under veckan i Sverige, ordna med mycket praktiska göromål samt fungera som en länk till övriga organisationen och press.

Befogenhet och resurser
Värden kommer att erhålla officiella VM-kläder samt utrustas med mobiltelefon. Möjlighet till egen bil när så behövs är ett krav, resor i samband med uppdraget ersätts med reseersättning efter inkommen reseräkning. Värden kommer att erhålla ackreditering för VM.  

Kompetensprofil
Värden ska kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.
Kunskaper i den gästande nationens officiella språk (och andraspråk i de fall detta är aktuellt) är inget krav, men meriterande. Även kunskaper om landets kultur, geografi och historia är meriterande. Värden måste ha god lokalkännedom om den ort/orter där den gästande nationen ska genomföra sitt gruppspel. Värden måste även behärska och ha daglig tillgång till webbläsare och e-post. Nyckelord för personliga egenskaper: Flexibel, lyhörd, service-minded och strukturerad.

Arbetsmiljö – samarbete och relationer
Värden är direkt underställd informationsansvarig i de områden som gäller material till VM:s hemsida samt frågor från pressen. Värden ska även vara länk mot andra delar i organisationen gällande exempelvis logistik, tävling mm.

Rättigheter och skyldigheter
Värden ska kunna lägga ner några timmar per vecka för den löpande kontakten fram till VM. Vara tillgänglig för tjänstgöring under hela VM-veckan (lördag 20 maj - söndag 28 maj 2006). Det utgår ingen lön för arbetet som görs på volontärsbasis. Däremot förtäring under veckan på den ort/orter där landslaget bor. Resa bekostas mellan Skåne och Stockholm ToR på anvisat färdsätt samt husrum om sådant behövs. I övrigt ska värden vara bosatt i det område som gruppspelet genomförs.

Ansökan
Skicka in din ansökan med några rader om varför just du skulle bli en bra värd för någon av ovanstående nationer.

Mejla till volunteer@wfc2006.org

Din ansökan vill vi ha senast 2005-12-31.


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>