2007-08-31 14:46

Hjelmberg ny utvecklingschef

Svenska Innebandyförbundet fortsätter att förstärka sitt kansli. Här presenterar vi nye utvecklingschefen Mattias Hjelmberg.

Mattias är 32 år och är uppvuxen i Järfälla. Hans senaste arbetsgivare var Riksidrottsförbundet, där han har arbetat med barn- och ungdomsidrott.


Sedan den 20 augisti arbetar Mattias Hjelmberg som utvecklingschef på Svenska Innebandyförbundet.Han är utbildad idrottslärare på GIH och har tidigare bland annat varit ledamot i Svenska Innebandyförbundets utvecklingskommitté.

– Jag har arbetat med utvecklingsfrågor på Riksidrottsförbundet i fem år. Det ska bli inspirerande att få arbeta på ett specialidrottsförbund och därmed få komma närmare den levande idrotten. Att det är innebandy gör det extra roligt eftersom den idrotten jag har sysslat med mest, säger Mattias.

Hjelmberg ska leda utvecklingsarbetet på kansliet. Det innefattar såväl bredd- som elitfrågor.
 
Den nya kansliorganisationen innebär att Hjelmberg, som chef för utvecklingsavdelningen, ingår i ledningsgruppen. Där ingår även Tomas Eriksson (generalsekreterare), Christer Johansson (administrativ chef ,ansvarar för administration, samt data/IT ), Magnus Fantenberg (tävlingschef) och Jonas Carlberg (marknads- och informationschef).


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>