2006-04-27 13:24

Vi söker webbreportrar till VM i Skåne

Är du duktig på att skriva? Gillar du innebandy? Skulle du vilja skriva matchreferat från VM-matcherna på den officiella hemsidan? Behärskar du både svenska och engelska?

Kan du svara ja på frågorna ovan så är kanske uppdraget som webbreporter under VM något för dig. Under VM den 21-28 maj kommer vi att publicera korta matchreferat från samtliga matcher i VM på både svenska och engelska.

Uppdragets omfattning:
Du blir tilldelad ett antal matcher under VM-veckan som du ska bevaka.

Uppdraget som webbreporter utförs på volontärsbasis (ideellt). Däremot får du chansen att komma in bakom kulisserna och se hur pressen jobbar, delta på presskonferens, träffa förbundskaptenerna och inte minst se VM-matcher på bästa plats. En unik möjlighet t ex för dig som är student och drömmer om att bli journalist. Alla volontärer får mat under de dagar då de arbetar i organisationen.

Skicka ett mail och berätta varför just du skulle vara rätt person för uppdraget, gärna lite referenser på dina innebandy- och skrivkunskaper.

Ange vilka dagar du har möjlighet att vara på plats. (se spelschema på www.wfc2006.se) Ju fler dagar du kan jobba desto större möjlighet att du blir utvald eftersom vi strävar efter kontinuitet. Observera att vissa matcher spelas på dagtid. Ange även namn, adress, telefonnummer, e-postadress samt födelsedatum.

Datumen som gäller är Helsingborg 21-22 maj och Malmö 23-25 maj.

Ansökan mejlas till Sölve Dahlgren.


 


Kontaktperson: Sölve Dahlgren

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>