2006-04-04 14:30

Vägen mot guldet inne på upploppet

Säsongens sista ordinarie krönikor från Gittan Ahonen och Isac Carlsson har publicerats. Läs vad de tycker om finallagen och hur de tror att det går på lördag.

 

Ur Gittans krönikaUr Isacs krönika

Rönnby började kriga som ett lag. Simone Ryser och Sanna Touminen blev matchhjältar, när Rönnby kvitterade matchserien. Avgörandet i Botkyrkahallen kom att bli en rysare, en höjdarmatch helt i publikens smak. Balrog verkade fortfarande inte ha förstått att matchen betydde vinna eller försvinna.

- - -

För innebandyns bästa, ser jag gärna en jämn och tuff final, men jag tror på en storseger för Iksu. Jag ger antagligen tändvätska åt Rönnby, det bjuder jag på. Bevisa gärna att jag har fel.
 

Vilken tungviktsmatch vi har att se fram emot på lördag! Helt klart är det två värdiga finallag som möts och som jag ser det är det omöjligt att utse någon favorit till mästartiteln.

- - -

Jag tror dessutom att många av spelarna i AIK mår bra av att få slå ur underläge. Förra året tog de mer än gärna på sig rollen som guldfavoriter, vilket var en situation som många hade svårt att hantera.

Läs hela krönikanLäs hela krönikan

 

Klicka här för att komma till sidan med elitkrönikorna som går under namnet "Vägen mot guldet".


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>