2006-04-26 11:14

”Anton” till Pixbo

På onsdagen gjorde Pixbo Wallenstam klart med Anders ”Anton” Jonsson som kommer att vara en av de huvudansvariga i ledarstaben för herrlaget kommande säsonger.

Därmed är två tredjedelar av den tilltänkta staben klar. Sedan tidigare har Magnus Augustsson tackat ja till att vara en del av ledartrion hos Pixbo Wallenstams herrar.

– Pixbo Wallenstam kunde erbjuda en helhetslösning med framförallt arbete och bostad och det var för bra för att tacka nej till. Samtidigt får jag vara delaktig i att leda ett lag i Sveriges kanske anrikaste förening och dessutom ha en mycket bra chans att vinna guld kommande säsong. Mina tilltänkta medtränare och jag har dessutom en liknande syn på hur Pixbo Wallenstam ska ta ytterligare ett kliv framåt så detta känns som en grymt spännande utmaning säger den nye tränaren Anders Jonsson i ett pressmeddelande.

Anders kommer närmast från IBK Dalen där han delade tränarsysslan med Lars Jedheim under två år. Anders har sina rötter i Alfta och har en gedigen innebandybakgrund. Kontraktet med Pixbo Wallenstam löper på tre år.

Laget tränar just nu lätt för att hålla igång VM-spelarna för att sedan ha en riktig upptakt i mitten av maj.


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>