2005-09-15 13:07

VM-biljetterna släpps den 25 oktober

Om sex veckor släpps de mest eftertraktade biljetterna i innebandyhistorien: biljetterna till VM i Sverige som spelas 21-28 maj 2006.

Biljettförsäljningen startar på www.ticnet.se den 25 oktober
Biljettpriser

– Sedan några veckor tillbaka så märker vi ett stort tryck från både svenska och utländska fans. Vi får många förfrågningar från framför allt runtom i Europa men även på andra sidan jordklotet. Alla vill försäkra sig om biljetter till sina matcher, men även Sveriges matcher, säger VM-generalen Krister Kalte.

– För det är självklart att reser man hela vägen från Schweiz eller Australien för att titta på innebandy, då vill man också se de regerande världsmästarna Sverige i aktion. Dessutom är det många nationer som hoppas kunna knuffa ner svenskarna från tronen. Inte bara ärkerivalerna Finland utan även Schweiz och Tjeckien har säkert förhoppningar om att vinna VM-guld, säger Kalte.

 

– Ett innebandy-VM i Sverige är speciellt, många har stora förväntningar när VM avgörs i innebandyns hemland. Men vi ska vara medvetna om att sporten växer nästan ännu snabbare i vissa andra länder, som t ex Tjeckien som säkerligen vill göra ett bra resultat här inför sitt hemma-VM 2008, säger Krister Kalte.

– Erfarenheten från 1996 då vi hade herr-VM senast var att biljetterna till finalhelgen tog slut på några veckor. Med tanke på den utveckling som skett sedan dess, såväl nationellt som internationellt, så förväntar vi oss ett starkt tryck på att många vill förse sig med den självklara julklappen för innebandyintresserade – VM-biljetter!  

 


 

 


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>