2005-09-15 08:58

Säsongens första nummer ute

Säsongens första nummer av Innebandymagazinet har nått butikerna och trillat ner i brevlådorna hos prenumeranterna. innebandy.se tog en pratstund med Magnus Fredriksson, chefredaktör på Innebandymagazinet.

Den nya säsongen är igång, vad är årets nyheter i Innebandymagazinet?

– Vi har flera spännande nyheter. Innebandymagazinet blir tjockare än tidigare.  Vi kommer att följa landslaget och övriga arbetet fram till VM på nära håll. Vi kommer under säsongen bjuda på mer undersökningar än tidigare och fortsätta vår inriktning på att vara ett livsstilsmagasin.

Vad hittar vi för innehåll i det första numret?
– Vi tittar på den nya säsongen ur utövarnas synvinkel. Samtliga klubbtillverkare visar upp sina nyheter liksom skotillverkarna. Vi har även gjort ett besökt hos SP som testar innebandyutrustning. Dessutom har vi en stor special om utmärkelsen ”Världens bästa innebandyspelare”.

Det roligaste innehållet?
– Det absolut nördigaste är i alla fall vår genomgång hur du kan linda din klubba. Vi visar olika stilar på lindning. Exempelvis hur Mika Kohonen gör för att få sin speciella lindning eller hur den gamla sovjetiska superfemman lindade sina hockeyklubbor på 80-talet.

Dessutom presenteras ett helt unikt sargtest?
– Vi har testat olika varianter och kommit fram hur du lättast och därmed snabbast sätter upp en sarg. Vet du föresten hur många sargdelar som en fullstorplan behöver eller vad en fullastad sargvagn väger?

Det låter spännande?
– För dig som vill veta mer om Innebandy är valet att läsa Innebandymagazinet ett smart val. Ja, det finns mycket tid att spara bara man gör på rätt sätt. Alla är överens om att det här med att sätta upp och ta ned sarg är det absolut tråkigaste som finns med innebandy.
Här gör Innebandymagazinet en insats och reder hur du blir av med detta problem på snabbaste sätt!

Här hittar du mer om det senaste numret och hur du prenumererar.
www.innebandymagazinet.nu


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>