2005-09-06 14:55

Ny kanslichef på Smålands Innebandyförbund

36-årige Thomas K:h Andersson blir ny kanslichef på Smålands Innebandyförbund efter Christer Johansson som i september tillträder som administrativ chef på Svenska Innebandyforbundet.

Thomas K:h Andersson flyttade ner från Östersund till Jönköping 1991 för att studera informationsteknik och kom då i kontakt med Jönköpings IK.

Sedan dess har han haft en mängd olika uppdrag i Jik, bland annat som vice ordförande, lagledare och kommittémedlem. Numera har Thomas inga uppdrag i föreningslivet.

Civilt har Thomas bland annat arbetat som marknadsansvarig, projektledare, mediasäljare och han kommer senast från Fritid Jönköping där han arbetat som marknadsinformatör. Thomas börjar sin anställning på SmIBF den 3 oktober 2005.

- Det ska bli jätteroligt att ta över efter Christer. Efter nästan 13 år som ideell föreningsaktiv får man nu chansen att jobba med den sport som ligger varmast om hjärtat, säger Thomas K:h Andersson.

Martin Wolmhed, ordförande i Smålands IBF, är mycket nöjd med rekryteringen av Thomas.

- Innebandyn är på fortsatt stark frammarsch och vi ser rekryteringen av Thomas som ett led i vår fortsatta utveckling, säger Martin Wolmhed.

Smålands Innebandyförbund, SmIBF, har fyra anställda på kansliet som finns i Smålands Idrottens lokaler i Jönköping och är Sveriges näst största distriktsförbund med cirka 13 000 medlemmar.


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>