2005-09-19 11:17

Ändra uppgifter: gör så här

Sedan i fredags finns några nya sidor på innebandy.se. När det gäller att ändra information kring ett lag, vill vi påpeka att detta ansvar numer ligger på respektive förening.

I fredags var det premiär för följande sidor på innebandy.se:

Serietabeller
Serietabeller för samtliga serier i systemet där serietabell används.
För att komma till serietabellerna, klicka här.

Laginformation
En sida för samtliga lag som är inlagda i systemet. För att komma till respektive lagsida klickar man på lagnamnet i serietabellen alternativt i spelprogrammet.

Matchinformation
En sida för samtliga matcher som är inlagda i systemet. Man klickar på datumet framför respektive match i spelprogrammet. På denna sida finns bland annat matchnummer, tid, datum
spelplats, resultat och domare.

Vill man ändra eller lägga till uppgifter om en förening eller ett lag, är detta numer föreningarnas eget ansvar. Man administrerar föreningens information direkt i Innebandyns Dagliga Administrationssystem, IDA.

Varje förening ska ha minst en föreningsadministratör i IDA. Det är föreningsadministratören som har rättigheter att ändra föreningens uppgifter, såsom att ändra föreningens adressuppgifter men även att lägga till och ta bort kontaktpersoner för lagen och att ändra deras kontaktuppgifter.

Om er förening ännu inte har en föreningsadministratör, kontakta ert distriktsförbund för att få de inloggningsuppgifter som behövs.

Fortfarande finns ett antal rapportsidor för webben som återstår att skapa, sidor som hämtar information direkt från IDA. Fortsätt att hålla koll på innebandy.se – det händer saker hela tiden.


Läs mer om IDA

Manualer
 


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>