2015-10-13 13:00

Succésamarbetet fortsätter med Sohlberg Buss


Sohlberg Buss är Svensk Innebandys partner de kommande åren också. Foto: Per Wiklund

Efter innebandy-VM i Göteborg 2014 och U19-VM i Helsingborg i våras rullar succésamarbetet vidare. Nu är Svensk Innebandy och Sohlberg Buss överens om ett avtal.

Efter två framgångsrika arrangemang på hemmaplan väljer nu Svensk Innebandy att teckna ett treårigt avtal, fram till sommaren 2018, med Sohlberg Buss.

– Sohlberg Buss har visat att de håller en mycket hög kvalitet genom uppdragen vid innebandy-VM 2014 och U19-VM i Helsingborg. De har dessutom starkt bidragit till att synliggöra evenemangen genom sina bussar, säger Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Sohlberg Buss har stor erfarenhet av att arbeta med förbund och idrottsföreningar. Sedan tidigare finns samarbeten med både Svenska Friidrottsförbundet och nu senast med Svenska Handbollsförbundet. Utöver det kör man storklubbar som IFK Göteborg, Frölunda Hockey, Lugi och IF Elfsborg.

– Vi är glada att återigen få möjligheten att arbeta med Svensk Innebandy. Sporten ligger oss varmt om hjärtat och vi har byggt upp en god relation med förbundet vilket gör att vi verkligen ser fram emot samarbetet, säger Hans-Erik Sohlberg, VD Sohlberg Buss.


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>