2014-11-27 07:29

Slutspelet återvänder till Växjös innebandyfort


Fortnox Arena står som värd när Newbody Cup-slutspelet avgörs. Foto: Per Wiklund


IBK Vöikers är stolta över att ha fått förtroendet att arrangera Newbody Cup-slutspelet för 14- och 15-åringar även nästa år, 2015, i Växjö. 28 februari till 1 mars spelas Newbody Cup-slutspelet med Fortnox Arena som huvudarena. Turneringen är en av Sveriges största rikstäckande ungdomstävlingar.


- Efter ett lyckat slutspel 2014 har Svensk Innebandy givit arrangörskapet till IBK Vöikers och Växjö igen. I Växjö finns en mycket kompetent och erfaren organisation för denna typ av arrangemang. Kommunens engagemang och anläggningar skapar också utmärkta förutsättningar för ett mycket väl genomfört slutspel även nästa år, säger Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.
- Tillsammans med Fortnox Arena och Växjö som stad är vi mycket nöjda över att vi får arrangera slutspelet även 2015. Newbody Cup-slutspelet 2014 var en stor succé som vi med hjälp av feedbacken vi har fått från besökare och deltagande lag, ska göra ännu bättre till slutspelet 2015. Vi lovar att de lag som kommer till Växjö ska få uppleva en fantastisk helg med fina arenor, bra boende och bra mat, säger Jörgen Karlsson, ordförande i Vöikers.

Även Växjö som stad ser fram emot arrangemanget.
- Vi är glada att Växjö får vara värdstad för Newbody Cup. En cup med så många deltagare och supportrar från hela Sverige ger oss en fantastisk möjlighet att få visa upp vår stad och den satsning vi har gjort på att utveckla Växjö som idrottsstad, säger Peter Knutsson, VD på Växjö & Co.


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>