2013-03-19 11:05

RA Motor ny huvudsponsor till Storvreta

Honda är sedan augusti 2012 Officiell Bil till Svensk Innebandy. Nu engagerar sig RA Motor, återförsäljare till Honda, som huvudsponsor till trefaldiga mästarna Storvreta IBK.

Från säsong 2013/14 och två år framåt kommer RA Motor vara huvudsponsor för Storvreta IBK.

- Oerhört roligt att vi nått detta tvååriga avtal. Honda kommer att få mycket exponering genom att synas i hela arenan, reklam på dräkter och matchvärdskap. En viktig del för oss blir också att sätta spelare i dressade Storvretabilar, säger Storvretas försäljnings- och marknadsansvarige Robert Andersson.

- Robert sökte upp oss och ville ha ett samarbete med oss och vi kände att det var intressant dels då Honda sponsrar Svenska Innebandyförbundet och dels då vi har ett gott öga till Storvreta som vi uppfattar som en seriös och stabil klubb och en framgångssaga. Det kändes helt enkelt som att många nämnare stämde, berättar RA Motors delägare Anders Enocsson till Storvretas hemsida.

Är detta något långsiktigt?
- Absolut, det känns väldigt, väldigt bra att vi har fått ihop det här avtalet. Vi uppfattar Storvreta som en seriös partner och ser detta som en långsiktig satsning och vi ska hitta former som gynnar oss båda.

Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy, säger så här om det nya sponsoravtalet:
- Det är den här typen av lokala samarbeten som stärker associationen mellan Svensk Innebandy och Honda ytterligare. Vi vill att så många som möjligt får ta del av Hondas innebandyengagemang.

Läs mer:
Om Hondas engagemang i Svensk Innebandy


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>