2013-03-04 13:46

Falun-Granlo direkt i TV4 Sport

Viktiga poäng står på spel i måndagens match mellan IBF Falun och Granlo BK. Falun vill behålla sin andraplats samtidigt som nykomlingen Granlo kommer göra allt för att säkra en slutspelsplats. Dramatiken sänds direkt i TV4 Sport med start klockan 19.00.


SSL:s assistkung Johan Samuelsson (18+34) ställs mot skyttekungen Alexander Galante Carlström (44+11) när TV4 Sport direktsänder IBF Falun-Granlo BK. Foto: Per Wiklund.


TV4 Sport sänder i kväll mötet Falun-Granlo med start klockan 19.00. Patric Skoglund är inne på sin sjätte säsong som innebandykommentator, och vet hur det känns när det börja lukta slutspel.

- Årets roligaste tid närmar sig. Redan ikväll får vi en fin försmak. Granlo är klart för slutspel om de vinner, och jag kan lova att de gör allt för att rädda en plats i topp 8. Samtidigt slåss ju Falun för att ta andraplatsen, säger Skoglund.

Kommentatorn har möjligen vissa sympatier för kvällens lag. Som dalmas ligger troligen IBF Falun nära hjärtat, men å andra sidan inledde Skoglund sin egen blygsamma innebandykarriär i Granlo.

- Det är två färgstarka lag, men det går inte att kommentera om man ska hålla på någon. I det här jobbet lär man känna så många trevliga spelare och ledare att man till slut tycker lika bra om alla SSL-klubbar, säger Patric Skoglund.


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>