2013-03-15 13:35

Hett västkustderby direkt i TV4 Sport

Slutspelsdramatiken fortsätter under fredagskvällen när kvartsfinalsserien mellan Warberg och Pixbo Wallenstam inleds. TV4 Sport sänder direkt från Sparbankshallen i Varberg - sändningen startar 19.00.


Warberg och Pixbo Wallenstam möttes i kvartsfinal även under förra årets SM-slutspel. Den gången segrade Pixbo efter att ha avgjort rysarserien i femte avgörande. Foto: Per Wiklund.


- Nu börjar årets roligaste veckor. Det finns inget bättre än att åka runt i Sverige och sända slutspelsmatcher, säger TV4 Sports innebandyredaktör Micael Fasth och fortsätter:

- Hela TV-gänget lever med i slutspelet, och njuter av känslan att besöka arenor där allt ställs på sin spets, match efter match. Från och med nu och fram till 15 april blir det inte så många resfria dagar, och ofta bestäms nästa TV-match med något dygns varsel. Visst är det jobbigt, men samtidigt tjusningen med slutspelet.  Och att få börja med klassikermötet Warberg-Pixbo är en grym start på våra tio direktsända matcher från vårens SM-slutspel!

Spelschema SM-slutspelet, herrar
Spelschema SM-slutspelet, damer


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>