2013-03-08 13:07

36 dagar kvar: Dags att skaffa biljett till SM-finalen

Nästa vecka börjar SM-slutspelet och det leder med rasande fart till festen i Malmö Arena 13 april. Svensk Innebandy kan stolt presentera SM-finalen för tolfte gången. Här är all info du behöver för att köpa din biljett!

I helgen spelas sista omgångarna av Svenska Superligan (SSL) och slutspelet sätter igång fredagen 15 mars. Därmed intensifieras jakten på att nå SM-finalen i Malmö Arena 13 april.

För att vara på plats och se SM-festen och andas in atmosfären ska du boka biljetter via http://www.ticnet.se/event/innebandy-sm-finaler-biljetter/243403. Målsättningen och förväntningarna med hela evenemanget är höga.

– SM-finalen 2013 ska vara större, vackrare och bättre, som projektledaren för SM-finalen 2013, Jonas Ekebacke, uttrycker det och fortsätter:

– En SM-final är så mycket mer än det man ser på TV. Har du möjlighet att vara på plats i Malmö Arena kommer du inte bli besviken.

Förutom två spännande finaler bjuder evenemanget på en hel del aktivering för besökarna. Försvarsmakten, Svenska Spel, Honda, SJ, Unihoc, Zone, Salming, Klubbhuset, Korvbrödsbagarn, Unisport, Swerink, VM 2014, Fotbolls-EM för damer och Best Western-hotell syns på ett eller annat sätt i Malmö Arena 13 april. Utmärkelser som årets spelare och årets domare delas dessutom ut på innerplan i periodpauserna.

Boka dina biljetter:

SM-final 13 april (portarna öppnas kl 10)
11.45 - Damfinal
14.45 - Herrfinal

Skaffa biljetter
Från 355 kr
http://www.ticnet.se/event/innebandy-sm-finaler-biljetter/243403

För föreningar/lag finns möjlighet till billigare biljetter (ungdom: 120 kr, vuxna: 285 kr) om de gör en gruppbokning för minst tio personer. Kontakta Jonas Ekebacke för att boka.  jonas.ekebacke@skaneidrotten.se

Läs mer:
SM-final 2013
Facebook.com/smfinal

Slutspelsrekord genom tiderna:
Herrar
Damer


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>