2013-03-20 08:20

24 dagar kvar: "De får visa respekt för mig"

Sport-Expressen, Sportbladet och Radiosporten var på hugget när fyra kvartsfinaler spelades på tisdagen. Här hittar du länkarna!


Urklipp från Sport-Expressen...

Sport-Expressen skriver om Storvreta-Granlo där nykomlingen fortsätter att gäcka mästarna. Det blev visserligen förlust till slut men Tomas Åhrberg gjorde på nytt en bra insats i målet: ”Det var mest handledare från halva plan. Hallå? De får visa lite respekt för mig, tror de jag ska tappa in sådana där?”

”Två ganska risiga skott”, säger Storvretas Rasmus Sundstedt i Radiosporten om sina avgörande mål mot Granlo.

Efter att ha sett bleka ut i inledningen av kvartsfinalserien mot Caperiotäby kom stjärnorna Rasmus Enström och Alexander Galante Carlström igång ordentligt i kvartsfinal 3. Mycket tack vare – Ciya Hajo! ”Mitt uppdrag är att riva, slita och dammsuga bakom stjärnorna”, säger han till Sportbladet.

Alexander Galante Carlström, Rasmus Enström och Andreas Lundmark i radio om den täta segern mot Caperiotäby. ”Nu har vi kommit igång men klart man blir nervös”, säger Galante Carlström.

Radiosporten har intervjuat Warbergs matchhjälte Per Svedin som håller kvar klubben i Västkustderbyt och i slutspelet: ”Jag var oerhört peppad.”

GP skriver om Pixbo Wallenstams 1-2-underläge mot Djurgården som fortsätter vara favoriter till att nå SM-finalen i Malmö Arena 13 april.

Innebandymagazinet.se följer hela slutspelet - se vad de sriver om kvartsfinalerna.


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>