2013-03-21 00:15

23 dagar kvar: Ordkrig inför kvartsfinal 4

Sport-Expressen avslöjar att Caperiotäbys stjärna Patrik Hagberg är skadad och missar resten av slutspelet. Samtidigt drabbas Täbytränaren Mikael Lemker och Faluns Andreas Lundmark samman i ett ordkrig – dags för den fjärde kvartsfinalrundan.Patrik ”Hagi” Hagberg blev trea i poängligan och har varit Caperiotäbys stora härförare den här säsongen. Nu uppger klubben att han missar resten av slutspelet och i samma artikel i Sport-Expressen säger tränaren Mikael Lemker: ”Det är ett antal spelare i Faluns backlinje som inte är innebandyspelare.”

Svaret från Faluns tränare Andreas Lundmark, gällande Hagbergs skada, i Sport-Expressen: ”Jag är fan i mig tveksam om det stämmer. De försöker nog med allt.”

Dessutom medverkar Caperiotäbys Micke Karlsson i Sportbladets webb-TV-program Sportmagasinet. Se Karlsson och Storvretas (samt Haninges) tidigare guldtränare Stefan Forsman snacka slutspel och innebandyutveckling. Forsman säger bland annat: "Warberg försöker fuska nu..."

Dalens straffade Linköping i kvartsfinal 3 och stjärnorna Ketil Kronberg och Marcus ”29” Johansson luftar sina tankar i Radiosporten.

Om den matchen skriver Sportbladet: ”Tränaren till sjukhus – Dalen vann ändå.” Och Sport-Expressen har en artikel under Linköping-Dalen: ”Tränaren fördes till sjukhus - före match” och en efter matchen ”Straffavgörande när Dalen slog Linköping.”

Från KAIS Moras kross av Endre kan vi höra hemmastjärnan Sara Kristoffersson och Endres Ewa Jansson i radiointervjuer. "Vi bara trummar på."

Floorballzone.com har lanserats och har bland annat ett studiprogram om slutspelen.

Innebandymagazinet.se följer du hela slutspelet. Bland annat läser du om IKSU:s 3-0 och avancemang till semifinal.


Författare: Daniel Karlsson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>