2009-01-19 21:00

Vikariat som informatör

Då vår informatör kommer att vara föräldraledig söker vi nu en vikarie för denna tjänst under perioden 1 april 2009 - 31 januari 2010.Om Svenska Innebandyförbundet

Vi har ca 120 000 licensierade spelare fördelade på ca 1 100 medlemsföreningar i landet. Vi är 18 anställda som finns i nya och väl anpassade kontorslokaler i Solna. Vi omsätter ca 50 miljoner per år. Svenska Innebandyförbudet är en ideell organisation. Våra huvudsakliga kontakter är föreningar och andra ideella organisationer.


Vikariatet är på heltid under perioden 1 april 2009 - 31 januari 2010.

Informatörstjänsten innebär att vara redaktör för Svenska Innebandyförbundets webbplats innebandy.se. Här handlar det om att planera nyhetsrapporteringen i text och bild samt även skriva större delen av de dagliga nyheterna. Tjänsten innebär även att du administrerar rättigheter för övriga användare i vårt publiceringssystem EPiServer.

Informatörsrollen innebär även att man håller kontakt med press och bland annat skriver förbundets pressmeddelanden.

Förutom dessa frågor kommer du att tillsammans med Marknads- och informationschefen och ytterligare två medarbetare på avdelningen att arbeta med svensk innebandys marknads- och informationsverksamhet.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från tjänster som informatör, redaktör eller liknande. Det är även en fördel om du har god kännedom om innebandyn i Sverige.

Du har god PC-vana och kan arbeta obehindrat i MS Office programvaror. Du har en god skrivförmåga samt kunskap när det gäller bildhantering i Photoshop.

 

Arbetsplatsen är på förbundskansliet i Solna. Arbetstiden är framförallt på dagtid men både kvälls- och helgarbete förekommer.

 

Svenska Innebandyförbundet arbetar aktivt med jämställdhet och likabehandling är en självklarhet.

 

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns.

Vi tar endast emot ansökningar via e-post:
webbred@innebandy.se. Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, cv (inkl referenser), löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

 
Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 2009-02-16.
Urvalet sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.
 


När det gäller frågor om arbetsuppgifterna går det bra att kontakta Klas Pettersson, informatör, tel 08-52291734 eller e-post klas.pettersson@innebandy.se. När det gäller tjänsten i övrigt går det bra att kontakta Jonas Carlberg, marknads- och informationschef, tel 08-52291731 eller e-post jonas.carlberg@innebandy.se.


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>