2016-12-01 05:54

Så bevakar Innebandymagazinet VM


Foto: Per Wiklund

När VM i Riga startar på lördag är Innebandymagazinet på plats. Här berättar Henrik Jansson hur de kommer att bevaka mästerskapet.

Hur kommer ni att bevaka VM?
- Av tradition brukar vi brassa på ganska mycket under VM, och i år ska inte bli något undantag. Det blir en helhetsbevakning av alla matcher och turneringen i stort. Vi är heltända på att kriga för våra läsare och ge bästa möjliga VM-upplevelse. 

Vad lägger ni extra fokus på materialmässigt?
- Framför allt hoppas vi se till att även de som inte kan vara på plats i Riga ska känna av den häftiga atmosfären. Utöver matcherna vill vi lägga mycket fokus på vad som händer runtomkring. Man kommer få en hel del ”inside” från lagen, inte minst de utländska. Det blir täta uppdateringar i både artikel- och bloggform, samt i sociala medier. 

- Samtidigt är ambitionen att balansera upp det med innehåll som inte är VM-relaterat. Bland annat träffa SSL-lagen och se hur de hanterar uppehållet, men även prata med distriktsförbund och se vad som är på gång ute i landet. 

Hur många är på plats i Riga?
- Vi är på plats hela VM-veckan med mellan 5-8 personer som alla har olika uppgifter att leverera det mesta och bästa från VM hem till läsarna.

Vad talar för ett svenskt guld?
- Att Sverige har det bästa laget. Det är en häftig generation av spelare som vi har nu, där de flesta kanske är i sin bästa ålder. Men Finland har ett tillräckligt bra lag för att slå Sverige i en match. Det blir säkerligen tufft och spännande. 


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>