2012-09-03 14:00

CR8ER officiell matchboll för SSL säsongen 2012/13

Svensk Innebandy har den stora glädjen att presentera en förlängning av samarbetet med Renew Group Sweden AB där premiumbollen CR8ER fortsätter vara officiell matchboll för Svenska Superligan (SSL) på dam- och herrsidan under säsongen 2012/2013.

CR8ER kommer att spelas i färgen aprikos med undantag för några hallar där underlaget kräver vit CR8ER-boll.

Avtalet är skrivet på 1+1 år och har förlängts efter den gångna säsongens samarbete då CR8ER fanns med som officiell boll för både damernas och herrarnas högsta serie.

- I och med det nya avtalet med SSL visar vi än en gång att CR8ER, med sina unika och världsledande egenskaper, fortsätter att vara den bästa bollen för innebandyn. Det blir en spännande höst för CR8ER med SSL för både dam och herr, Champions Cup i Umeå samt VM i december och vi är väldigt glada att vi lyckats skapa den här bredden för vår boll, säger Jan Inge Forsberg, VD, Renew Group Sweden AB.

- Renew Group har lång erfarenhet inom innebandyn och är idag världsledande. De inger stor trygghet men har samtidigt vilja och ambition att utveckla innebandyn. Vi är mycket nöjda med samarbetet vi hade under förra säsongen och att vi skrivit ett nytt avtal känns väldigt bra. Jag är helt säker på att Renew och CR8ER kommer att leverera även under 2012/13, säger Göran Harnesk, generalsekreterare Svenska Innebandyförbundet.

Avtalet börjar gälla 3/9 2012 och första matchen för säsongen blir SSL-premiären i Schweiz då Warberg och Storvreta gör upp i en helt ny miljö för svensk innebandy.


<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>