2017-03-29 16:33

Här är laget som köpte 33 biljetter till U19-VM


Gantesbo IBK. Foto: Privat

U19-VM i Växjö avgörs 3-7 maj. Och biljetterna har helt klart börjat gå åt. Rebecca Johansson från Gantesbo IBK köpte hela 31 stycken.
- Det är en perfekt avslutning på säsongen, säger hon. 

Sveriges U19-herrlandslag laddar för världsmästerskapet på hemmaplan i Växjö. 3-7 maj avgörs dramat, och fansen har redan nu börjat säkra sina platser.

Rebecca Johansson, som är föreningsledare i Gantesbo IBK, tog tillfället i akt och bokade 33 biljetter till matchen mot Finland i gruppspelet.

- Jag köpte biljetterna för en månad sedan och anledningen var ju så klart att vi älskar innebandy, och chansen att få uppleva spänningen och glädjen så nära hemifrån kan man inte missa. Det är en perfekt avslutning på säsongen, säger Rebecca Johansson.

Medlemmarna i Gantesbo IBK som åker består av spelare födda 2000-2003, plus ett antal ledare. Redan nu har de bokat en buss för att ta sig till och från VIDA Arena, där matchen spelas.

- Vi hoppas verkligen att Sverige kan ta revansch från förra gången (2015 kom Sverige fyra i U19-VM) och vi ska få uppleva matchen mot Finland som är den allra tyngsta, säger Johansson och fortsätter:

- Jag tycker givetvis att nu när vi fick ett sådant bra erbjudande till den här matchen och att det nu är ungdomar som spelar inspirerar ju givetvis våra som är på god väg mot den åldern. Det är en stor glädje för mig att få styra en sådan här kväll.

Läs mer om U19-VM i Växjö och boka biljetter här.


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>