2005-12-17 18:20

Mästarna körde över ÖSK

Svenska mästarna IKSU gav aldrig Örnsköldsvik någon chans att komma in i matchen. 4-0 efter första perioden och hela 12-3 tillslut och IKSU hänger på Balrog i toppen av Damernas Elit Norra.

IKSU malde på som den lagmaskin dom är från första tekning. Madelen Jonsson och Therese Andersson var inblandade i det mesta av intresse för IKSU i anfallsväg i den första perioden. Ställningen var 4-0 och matchen var i stort sett död.

Örnsköldsviks Martina Söderqvist gjorde i och för sig en reducering i början av andra men sen fortsatte målen trilla in i en strid ström för IKSU.

Madelen Jonsson, Therese Andersson och Sofia Olsson var inblandade i det mesta som hände på banan. Även systrarna Rhöös, Ina och Elin visade fin klass i dagens Norrlandsdrabbning.

Tredje perioden blev en ren transportsträcka för IKSU och slutresultat skrevs till 12-3 till slut. Och IKSU hakar på Balrog i toppen av Damer Elit Norra i och med dagens seger.

Trots den stora skillnaden i målprotokollet var skottstatistiken relativt jämn och Therese Johansson, målvakt i IKSU fortsätter visa att hon vill behålla sin landslagsplats.

Matchfakta


Författare:

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>