2017-04-09 05:56

13 dagar till SM-finalen: Full fart i Fun zone


Foto: Per Wiklund

På SM-finalen I Ericsson Globe 22 april kommer ett stort Fun zone byggas upp i Annexet. Vi har kollat läget med två av utställarna: Salming och Innebandykungen.

Salming
Gunnar Oesterreich

Vad ska ni göra på plats under SM-finalen?
- Salming kommer, som alla andra år, vara på plats laddade till tänderna med kanonerbjudanden på våra produkter. Men vi kommer också att visa upp flera fräscha produkter som kommer nästa år och som säkert många vill tjuvkika på. Naturligtvis finns våra filmer och LED-banners på många platser i Globen också.

Hur ska det bli att uppleva SM-finalen i Ericsson Globe?
- Det ska som vanligt bli fantastiskt kul att få närvara på ett av Sveriges största sportevenemang inomhus. SM-finalen i innebandy är väldigt speciell, här samlas alla som älskar sporten under en hel dag och kväll för att ha kul, handla, kolla på fantastiska idrottsprestationer och helt enkelt bara umgås.

Ur er aspekt, vad är roligast under dagen?
- Alla härliga barn och ungdomar som kommer och hälsar på i Salmings monter. De kommer med en underbar entusiasm och man märker verkligen att de lever för sin sport och har kul. Det känns helt klart att sporten når ut till hela landet och att Salming är ett populärt varumärke.

Innebandykungen
Marcus Magnberg

Vad ska ni göra på plats under SM-finalen? 
- Innebandykungen åker för fjärde året i rad till SM-finalen med en fullastad lastbil från Göteborg. Vi kommer att fylla upp ett smörgåsbord av innebandygodis till helt galna priser i vår monter. Klubbor, blad, grepplindor och allt annat som en målmedveten vinnare behöver. Vi kommer naturligtvis prioritera de hetaste klubborna från säsongen som gått. 

Hur ska det bli att uppleva SM-finalen i Ericsson Globe?
- Tidigare års SM-final på Malmö Arena och Tele2 Arena har varit fantastiskt på alla sätt och vis. Men Ericsson Globe Arena är någonting alldeles extra. Därför ser vi extra mycket fram emot att komma upp till Sveriges huvudstad och Globen igen. 

Ur er aspekt, vad är roligast under dagen? 
- Allt är så klart superkul från att dörrarna öppnas, men det som vi på Innebandykungen tycker är allra roligast är tiden mellan damfinalen och herrfinalen. Då finns det tid att snacka lite extra med både unga och gamla innebandyfantaster.

Biljetter till SM-finalen 22 april i Ericsson Globe finns på www.smfinal.se.


Författare: Anton Rosenblad

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>