2006-04-28 12:33

Hallbäck till Helsingborg…

Vass målskytt som 2006 återvänder till Helsingborg efter att ha spelat för Europas bästa klubblag. Beskrivningen stämmer in på Henke Larsson i fotbollen – men nu även Magnus Hallbäck i innebandyn.

Efter åtta säsonger i Warberg återvänder Magnus Hallbäck till FC Helsingborg. Han är överens med klubben om ett tvåårskontrakt. Helsingborg har därmed gjort en av de absolut hetaste värvningarna inför kommande säsong.
 
– Magnus Hallbäck är en av Elitseriens bästa forwards utan tvekan. Det här är en kanonvärvning, precis en sådan spelare som vi behöver som jobbar stenhårt, skapar chanser och alltid producerar poäng, säger FCH:s tränare Vidar Jonsson.

Magnus Hallbäck är fostrad i Högaborg Viskan som klubben hette på den tiden. Han debuterade tidigt i A-laget och deltog på juniorlandslagsläger. När Högaborg åkte ur elitserien flyttade han norrut till Warberg.

– Det känns som om det var dags att komma hem. Det är bra drag kring föreningen och det är en spännande satsning som görs nu. Det har varit ett härligt tryck på läktaren varje gång som jag spelat på Idrottens Hus med Warberg och jag ser fram emot att ha det publikstödet i ryggen i höst, säger Magnus Hallbäck.


Författare: Klas Pettersson

<div id="sj-widget"></div>

<script type="text/javascript" src="https://www.sj.se/microsite-widget/microsite-widget.min.js"></script>

<script type="text/javascript">

    (function(root) {

        var SJ = root.SJ;

        var configuration = {

            micrositeId: "79227fe7-927e-4da0-8bf3-225d396adfec",

            language: "sv"

        };

        SJ.widget.init(configuration);

    }(this));

</script>